Haberler

15-11-2022

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesine Ziyaret

11-13 Kasım 2022 tarihinde Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı/Kozmetoloji Bilim Dalı tarafından, düzenlenen 7. Ege Kozmetik Günleri “Yeni Güzellik Kavramı: Akılcı Kozmetik Kullanımı” kongresi kozmetik alanına ilgi duyan meslektaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleşmiş bulunmaktadır..

Bu yıl 7. si düzenlenen Ege Kozmetik Günleri’nde gelişen kozmetik endüstrisi ve değişen kozmetik anlayışı ile kozmetik ürünlerin tüketici tarafından seçiminde önem kazanan yeni eğilimlerin alanında uzman konuşmacılar tarafından değerlendirildiği kongrede laboratuvarda pratik çalışmalardan da örnekler sunulmuştur.

Majistral Eczacıları Derneği olarak katkı verdiğimiz bu önemli kongrenin düzenlenmesinde; başta Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı ve Kozmetoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgen Özer olmak üzere, fakültemizin değerli hocalarına, firmalara, katılımcılara teşekkürü bir borç biliyoruz. Nutrafor firmasının sponsorluk desteği için de ayrıca teşekkür ederiz.