Haberler

18-08-2021

MAJİSTRAL ECZACILARI DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU KARARI

MAJİSTRAL ECZACILARI DERNEĞİ

GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU KARARI

 

Derneğimiz İLK Olağan genel kurul toplantısının; Aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülüp, karara bağlanarak sonuçlandırılması için;

 02.09.2021-Perşembe günü saat 10.00’da Dernek Merkezi KONYA’da; Sultan Mesud Mahallesi İstanbul Caddesi Pekcan Apt.No:82/1 Karatay/KONYA Adresinde yapılmasına, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 05.09.2021 Pazar günü; IŞIKLAR MAHALLESİ BELEN SOKAK NO:3 Selçuklu/KONYA-Anemon Otel’de Saat:10.00’da yapılmasına yönetim kurulumuzun  17.08.2021 tarihli ve 2021/46 sayılı kararıyla karar verilmiştir.

Genel Kurul Toplantı Gündemi:

  1. Yoklama ve açılış, hazirun listesi imzalanması.

  2. İstiklal Marşı ve Şehitler İçin Saygı Duruşu.

  3. Başkanın açılış konuşması.

  4. Divan heyeti seçimi,

  5. Yönetim kurulunun faaliyet ve denetim kurulunun iç denetim raporlarının okunması ve genel kurulca onaylanması için oya sunulması, ibra edilmesi.

  6. Dernek zorunlu organlarının seçimi,

  7. Derneğe Ticari İşletme Açılması Konusunda Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi.

  8. Tüzük Değişikliğinin Görüşülüp Karara Bağlanması;

Madde-1 Derneğin Adı’nın; Türk Majistral Eczacıları Derneği, olması hakkında yetki alınmasının görüşülmesi.

Madde: 44-1 Ankara-İzmir-İstanbul’da şube açılması yetkisi.

  1. Dilek, temenniler ve kapanış.

 

Not: Genel kurul tarihine kadar olan üyelik ödentilerini ödememiş üyeler, genel kurulda oy kullanamaz. 

Toplantı günü, saati, yeri ve gündemi yönetim kurulumuzca dernek tüzüğüne göre tespit edilen genel kurul toplantısına katılma hakkı bulunan üyelere SMS veya mail olarak ve dernek internet sitesine toplantı gündemi konulmak üzere iş bu toplantı duyurusu düzenlenmiş olup, toplantıya katılma hakkı bulunan dernek üyeleri tebliğ listesinde belirtilmiştir.        

Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin;

Adı ve Soyadı

Görev unvanı              

İmzası

Ahmet Nezihi PEKCAN

Başkan

 

Erdal BALIK

Başkan Yardımcısı

 

Erol Eli SİMSOLO

Sekreter

 

Hale Feyza BÜYÜKHELVACIGİL

Sayman

 

Nedim ŞEN

Üye

 

Hasan KARAHANLI

Üye

 

Somer HELVACI

Üye

 

 

 

 

 

Değerli Üyelerimiz

 

Derneğimizin ilk olağan genel kurul toplantısını geçtiğimiz süreçte iki kez ilan etmemize rağmen Covid-19 pandemisi nedeni ile gerçekleştirememiştik. Dernekler Yönetmeliği gereğince süre açısından Ağustos ayı içerisinde yapmak zorunda olduğumuz Derneğimizin İlk Genel Kurul Toplantısının kararını almış bulunmaktayız.

Bu çerçevede Derneğimiz İlk Olağan Genel Kurul toplantısında 05.09.2021-Pazar günü KONYA-Anemon Otel’de sizlerle buluşmayı arzu ediyoruz.

Otele giriş 4 Eylül Cumartesi günü olup 5 Eylül Pazar günü saat 10:00 da yapacağımız genel kurul sonrası otelimizden ayrılmış olacağız.

Genel kurulumuza katılacak üyelerimiz tek kişilik odalarda konaklayacak olup üyelerimizin konaklama giderleri derneğimiz tarafından karşılanacaktır. Covid-19 pandemisi nedeniyle kapalı mekanlar yerine Konya’da siz değerli üyelerimizle açık hava kültür gezileri yapmayı planladık.

Sevgili Meslektaşlarımız;

Konya’yı farklı kılan birtakım değerler vardır. Bunlardan birisi Selçuklu Devleti’nin başkenti olmasıdır. Gerek Covid-19 pandemisi gerekse rutinin dışına çıkma isteği gibi nedenlerle bu sefer Konya’nın farklı değerlerine dokunacağız. Höyükler kenti Neolitik Konya ve eski bir Hıristiyan Kültür kenti  olan Konya 4 Eylül Cumartesi günü öğleden sonra yapacağımız kültür turunun konusunu oluşturacaktır.

4 Eylül Cumartesi otele giriş ve kayıt işlemlerinin ardından; profosyonel rehber eşliğinde Konya’ya 45 dk’lık uzaklıkta UNESCO Dünya Miras Listesi’ne dahil edilen, yaklaşık 9400 yıllık geçmişiyle olağan dışı sanatıyla hayranlık uyandıran Neolitik Kent Çatalhöyük’te tarihin derinliklerine gideceğiz. Höyüğün ilgi çekici mimarisi Neolitik yerleşim tarzı ve kent planının eşitlik ideallerini yansıttığına inanılmaktadır. Kent, medeniyetin ve ziraat’in temellerini anlamamızda uluslararası anahtar olarak tanımlanmaktadır.

Daha sonra Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı döneminden izler taşıyan 5 bin yıllık tarihi yerleşim yeri Sille Köyü’nde, yörenin doğal silüeti ve bu silüet’le bütünleşen tarihî izleriyle yorgunluk kahvemizi içiyor olacağız.

İlk Olağan Genel Kurulumuza siz değerli üyelerimizi davet ederken şimdiden buluşmanın heyecanını  yaşıyoruz

Kayıt ve bilgi için; 0 (531) 394 37 32

Majistral Eczacıları Derneği Yönetim Kurulu